Om oss

Besättningen består mestadels av Stefan o Camilla Busck, kan ibland vara någon av våra 4 barn med eller utan respektive som till vår glädje hakat på en bit. Vi är två Tjörnbor som gillar båtliv i allmänhet, nu för tiden segelbåt. 2013 i Juni kom vår nuvarande Bavaria 42 ocean som vi köpt i Spanien, till oss med lastbil till Rönnäng, där hon blev sjösatt riggad och klar för sin första säsongen i Sverige.

Skepparen har växt upp med havet o västkusten under en stor del av sitt liv men andra har kanske just seglat mer, tycker hon.. Hittills tror skepparens man..

image

Camilla är född -71. Driver en bensin- och servicebutik på Tjörn med allt vad det innebär och har två snart vuxna barn, födda -96 Man..och denne mans två lite äldre barn, innebär full fart även på ledig tid. På  de lediga stunderna gillas det att promenera, träna, segla, läsa om andra seglare och planera för vår långsegling. Hennes specialitet är nog förutom alltid glad, morgonpigg, matlagning och ruggigt vass på väderprognoser.

IMG_1284_2

Kaptenens man Stefan, född -67 driver ett litet entreprenadföretag också på Tjörn. har två barn, födda -91 och -92. Har också varit på havet hela livet och mest semesterseglat men även kappseglat en del i unga år. Både Jollyscott, E-Jolle, Laser, J-24 har gåtts igenom. även en hel del race med olika 70-talsbåtar på sin tid. H-båt, S-30, H35 mm. Hummerfiske under 10 år har varit ett trevligt sätt att förlänga säsongen.

IMG_3538 mail strl


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *